ASK.NAOS - Onze aanpak

Iedereen mag dit immers weten.

Wij maken geen geheim van hoe wij uw huid behandelen en daarom introduceert NAOS Ask.NAOS, een uniek platform dat informatie verschaft over de samenstelling van alle producten van BIODERMA, Institut Esthederm en Etat Pur.

Onze klanten verdienen duidelijke informatie die niet controversieel noch verontrustend is en daarom informeren wij hen over de aard, rol en origine van alle ingrediënten, patenten en technologieën.
Zo geven wij voor elk ingrediënt volgende info:
•   aard: vitamine, plantenextract, olie, boter, etc.
•   origine: plantenextract, mineraal, synthese, biotechnologie, etc.
•   rol: hydraterend, kalmerend, zuiverend, gelerend, etc.

Ask.NAOS maakt geen geheim van onze formules en samenstellingen en geeft dus graag meer uitleg bij onze ecobiologische aanpak. Deze unieke combinatie van biologie en ecologie van de huid passen wij nu al meer dan 40 jaar toe!

Ecobiologie beschouwt de huid als een ecosysteem dat bestaat uit levende cellen die permanent inspelen op elkaar en op hun omgeving. Wij geven ook de voorkeur aan zuivere, biomimetische, nauwkeurig gedoseerde en ingrediënten die de huid van nature bevat.

Wij willen de natuurlijke mechanismen van de huid versterken om het aanpassingsvermogen ervan te verhogen en het evenwicht te herstellen. Wij proberen inzicht te verwerven in functiestoornissen van de huid en de oorzaak en gevolgen ervan. En ten slotte putten wij inspiratie uit het leven en de natuur om oplossingen te bieden met een langdurig positief effect.

Via Ask.Naos wensen wij u te informeren over onze inzichten en kennis omtrent de huid, hoe die functioneert en wat die nodig heeft. Wij wensen die kennis met u te delen om u zo optimaal te informeren. In alle onafhankelijkheid.

Wij voeren transparantie hoog in het vaandel en het Ask.NAOS platform wordt dan ook permanent bijgewerkt. Het wordt ook geleidelijk aan uitgerold in alle landen waar NAOS actief is.